Administrare imobile Ilfov

administrare-imobile-sector-1

administrare -imobile-sector-1

Administrare imobile Ilfov

Administrare imobile Ilfov – in zona de actiune a firmei noastre

Administrare Bloc Expert – servicii de administrare imobile Ilfov.

Punem la dispozitia tuturor asociatiilor de proprietari din Ilfov servicii de administrare imobile Ilfov cu personal cu inalta calificare si experienta vasta in domeniu: administrator bloc atestat, experti contabili autorizati, personal tehnic autorizat si dedicatie dovedita astfel incat sa oferim un serviciu performant.

Avem in vedere un serviciu administrare imobile eficienta pentru asociatiile de proprietari pe care le administram si, din acest motiv, pastram legatura cu factorii responsabili din Ilfov, cum ar fi Primariile localitatilor din Ilfov, Politia locala Ilfov.

In ceea ce priveste serviciile de administrare imobile, o mare parte a activitatii il ocupa serviciul de administrare imobile oferit pentru Asociatiile de proprietari din Ilfov.

Contract prestari servicii – administrare imobile

Colaborarea dintre asociatia de proprietari si firma noastra se realizeaza in urma Hotararii Asociatiei de Proprietari si se face in baza semnarii unui Contract de Prestari Servicii de administrare imobile.

Contractul de administrare se poate incheia fie pe o durata determinata cu posibilitate de prelungire fie pe o durata nederminata cu posibilitatea de incetare a acestuia in cazul unor nemultumiri avute de asociatia de proprietari.

Legislatie asociatii de proprietari

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Sectorul 6 sunt conforme in cele mai mici detalii cu prevederile legale in domeniu aflate in vigoare. Avem tot timpul in vedere respectarea stricta a prevederilor din Legea 230 din 2007 , Legea Asociatiei de Proprietari si a celor din HG 1588 din 2007, Normele de aplicare pentru Legea Asociatiei de Proprietari.

Legea 196/2018

De la data de 28 septembrie 2018, Legea 196 / 2018 este noua lege de organizare si functionare a asociatiilor de proprietari. O puteti gasi aici pe site-ul nostru sau pe site-ul dedicat legea196.ro.

Orice modificare a legislatiei va fi pusa in aplicare fara intarziere, astfel incat asociatiile de proprietari administrate de societatea noastra sa nu aiba niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatiile de proprietari din Ilfov oferim:

Administrare imobile – financiar: intocmire liste intretinere, evidenta contabila;

Servicii de incasare a cotelor de intretinere;

Servicii de cenzorat asociatii de proprietari;

Verificari financiar contabile, doar la cererea unei asociatii;

Administrare imobile – tehnic;

Administrare imobile – intretinere si mici reparatii;

Administrare imobile – servicii de curatenie;

Administrare imobile – alte servicii;

 

Oferim servicii de administrare imobile in urmatoarele localitati din Ilfov:

Administrare imobile Popesti Leordeni

Administrare imobile Berceni

Administrare imobile Voluntari

Administrare imobile Buftea

Administrare imobile Mogosoaia

Administrare imobile Afumati

Administrare imobile Pantelimon

Administrare imobile Dobroiesti

Administrare imobile Jilava

Administrare imobile Magurele

Administrare imobile Domnesti

Administrare imobile Chiajna

Administrare imobile Chitila

 

Pentru orice problema legata de administrare imobile sau alte servicii pentru imobile in Ilfov, va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos.

Veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

Va rugam sa ne trimiteti solicitarile dvs completand formularul urmator. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim

* indicates required field

 

Ce spun clientii?

 

Simplu, profesionist si eficient. Un serviciu de care aveam mare nevoie. Bloc Expert ne ofera transparenta, seriozitate si incredere!

 

Pentru solicitari de oferta va rugam sa completati formularul de mai jos. Pentru orice alte informatii va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail contact@administrare.bloc-expert.ro. Multumim!

Despre Ilfov
Sursa www.wikipedia.org.
asociatii de proprietari

 

Va rugam sa ne trimiteti solicitarile dvs completand formularul urmator. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Multumim

* indicates required field
Administrare Bloc Expert – Servicii de administrare imobile Ilfov

 

 

administrare blocuri, administrare imobile, asociatie de proprietari, asociatii de proprietari, Ilfov